Grondverzet


Van der Kraaij BV. heeft een gevarieërd machinepark waardoor wij instaat zijn om zowel klein- als grootschalige projecten uit te voeren. Hieronder vindt u een kleine impressie van de grondverzet-machines die van der Kraaij in gebruik heeft. Voor een totaal overzicht van alle machines kan in het linker menu onder het kopje materieel gekeken worden.


ETEC R822LC Rupsgraafmachine. Deze machine wordt verhuurd samen met een gekeurde machinist. Wij hebben de volgende hulpstukken die bij deze kraan verhuurd kunen worden:

kantelbak
puinriekbak
tandenbak  
sloophamer
overdrukcabine
sloopsorteergrijper
trilblok 
grond- of baggerknijper

Mobiele graafmachines. Wij beschikken over verschillende mobiele graafmachines van 14 tot 20 ton. Onze mobiele graafmachines zijn te huur met machinist en ze kunnen worden uitgerust met de volgende hulpstukken:

kantelbak
puinriekbak
tandenbak
sloophamer
hydr. klem
overdrukcabine
sloopsorteergrijper
grond- of baggerknijper

Mini- & Midi rupsgraafmachines. Van der Kraaij BV. heeft mini- & midirupsgraafmachines van 1 tot 8 ton. hierdoor hebben wij voor iedere klus een passende machine. Deze machines zijn te huur met of zonder machinist. Tevens hebben wij verschillende hulpstukken voor deze kranen:

kantelbak
puinriekbak
sloopsorteergrijper 
overdrukcabine
Slotenbak
Trilblok

Rupsdumpers & rupskruiwagens. Wij hebben rupskruiwagens uitgerust met een hydrolische schep waardoor deze zichzelf kunnen laden. Wij hebben rupsdumpers met een laad vermogen van 0,5 tot 2 M3. Deze machines zijn allemaal te huur met of zonder machinist.


Ginaf 8x4WS Onze Ginaf 8x4WS is voorzien van een haakarm-containersysteem en word ingezet voor het transport van diverse containerbakken.
Tevens kan deze auto worden voorzien van een baggercontainer voor het transport van bagger & een 20m3 container die voorzien is van Milieukleppen


Ginaf 6x4WS met autolaadkraan. Onze Ginaf 6x4WS containerwagen met een autolaadkraan. Kan ingezet worden voor het transport van diverse containerbakken en kan tevens worden voorzien van een stenenklem


Transport met trekker en dieplader. Voor het transport van groter materieel beschikken wij over een dieplader.


Transport met Tractoren over de weg. Voor transport over de weg beschikt van der Kraaij over verschillende tractoren met kiepers en containercarrier. Onze trekker met container-carrier kan elk formaat container vervoeren. Wij beschikken ook over kiepers met afdek kleppen voor het transport van los gestorte bouwgrondstoffen.


Transport met Tractoren in het terrein. Voor het transport van grond, zand etc. in het terrein beschikt Van der Kraaij over verschillende formaten kiepers en tractoren. Hierdoor hebben wij voor iedere klus de juiste combinatie.

Trekker met kilverbak. Voor het vlak of op afschot maken van grotere oppervlaktes grond of zand, beschikken wij over een kilverbord welke lasergestuurd is.