Agrarisch-loonwerk


Hieronder vindt u een aantal werkzaamheden die Van der Kraaij uitvoerd in het agrarisch loonwerk.


Ronde balen persen. Voor het persen en wikkelen van ronde balen beschikken wij over een Lely-Welger Perswikkel-combinatie.


Dubbelmaaien met of zonder kneuzer.


(Mais)kuil verdelen. Voor het verdelen van gras, maais, bietenpulp etc. beschikken wij over een volvo L50 shovel. Deze werkzaamheden worden meestal uitgevoerd in samen werking met Van Paasen landbouw en loonbedrijf.


Kuilverdelen. Voor het verdelen en aanrijden van graskuilen heeft Van der Kraaij een Holaras kuilverdeler. De combinatie van een Fendt 515c met voorlader en kuilverdeler, heeft een hoog eigengewicht en is hierdoor in staat om de kuil perfect aan te rijden en te verdelen en zo te zorgen voor een goede conservering van uw ruwvoer.


Sloten. Voor opschonen van sloten tussen weilanden waarvan de draagkracht van de bodem slecht is beschikken wij over een deutz 6.05 met herder en maaikorf. Door het beperkte gewicht van deze combinatie wordt de schade aan de bodem beperkt.


Rondebalen verzamelen, vervoeren & opstapelen. Voor het verzamelen, vervoeren en stapelen van rondebalen beschikken wij over een verreiker met rondebalenklem, een trekker met voorlader en rondebalenklem en transportwagens.


Rotorkopeg en zaaimachine. Voor het zaaien van gras beschikken wij over een rotorkopeg met opgebouwde zaai-inrichting.


Naast al deze werkzaamheden beschikken wij o.a. ook nog voer het volgende materiaal:

  • Wallenfrees
  • Cultivator
  • Frees
  • Acrobaat

Een totaal overzicht van ons materieel kunt u onder het kopje materiaal in het linker menu vinden.