Van der Kraaij BV. heeft een gevarieërd machinepark waardoor wij in staat zijn om zowel klein- als grootschalige projecten uit te voeren. Hieronder vindt u een kleine impressie van de grondverzet-machines die van der Kraaij in gebruik heeft. Voor een totaal overzicht van alle machines kan in het linker menu onder het kopje materieel gekeken worden.


ETEC R822LC Rupsgraafmachine. Deze machine wordt verhuurd met een gekeurde machinist. Wij hebben de volgende hulpstukken die bij deze kraan verhuurd kunen worden:

kantelbak
puinriekbak
tandenbak  
sloophamer
overdrukcabine
sloopsorteergrijper
trilblok 
grond- of baggerknijper


Mobiele graafmachines. Wij beschikken over verschillende mobiele graafmachines van 14 tot 20 ton. Onze mobiele graafmachines zijn te huur met machinist en ze kunnen worden uitgerust met de volgende hulpstukken:

kantelbak
puinriekbak
tandenbak
sloophamer
hydr. klem
overdrukcabine
sloopsorteergrijper
grond- of baggerknijper

Mini- & Midi rupsgraafmachines. Van der Kraaij BV. heeft mini- & midirupsgraafmachines van 1 tot 8 ton. hierdoor hebben wij voor iedere klus een passende machine. Deze machines zijn te huur met of zonder machinist. Tevens hebben wij verschillende hulpstukken voor deze kranen:

kantelbak
puinriekbak
sloopsorteergrijper 
overdrukcabine
Slotenbak
Trilblok


Rupsdumpers & rupskruiwagens.Wij hebben rupsdumpers met een laadvermogen van 0,5 tot 2 M3. Deze machines zijn te huur met of zonder machinist.


Trekker met kilverbak. Voor het vlak of op afschot maken van grotere oppervlaktes grond of zand, beschikken wij over een kilverbord welke lasergestuurd is.