Agrarisch-loonwerk


Dubbelmaaien met of zonder kneuzer.


Ronde balen persen. Voor het persen en wikkelen van ronde balen beschikken wij over een Lely-Welger Perswikkel-combinatie.Rondebalen verzamelen, vervoeren & opstapelen. Voor het verzamelen, vervoeren en stapelen van rondebalen beschikken wij over een verreiker met balenklem & een trekker met voorlader en balenklem en transportwagens.


(Mais)kuil verdelen. Voor het verdelen van gras, maais, bietenpulp etc. beschikken wij over een shovel of verreiker. Deze werkzaamheden worden meestal uitgevoerd in samen werking met Van Paassen landbouw en loonbedrijf.Kuilverdelen. Voor het verdelen en aanrijden van graskuilen heeft Van der Kraaij een Holaras kuilverdeler. De combinatie van een Fendt 515c met voorlader met grasriek en kuilverdeler, heeft een hoog eigengewicht en is hierdoor in staat om de kuil perfect aan te rijden en te verdelen en zo te zorgen voor een goede conservering van uw ruwvoer.


Sloten. Voor opschonen van sloten tussen weilanden waarvan de draagkracht van de bodem slecht is beschikken wij over een Fendt 818 met herder en maaikorf & diverse kranen met maaikorf. Door deze diverse combinatie met een laag eigengewicht wordt de schade aan de bodem beperkt.Rotorkopeg en zaaimachine. Voor het zaaien van gras beschikken wij over een rotorkopeg met opgebouwde zaai-inrichting.


Trekker met kilverbak. Voor egaliseren van uw land, beschikken wij over een kilverbord welke kan worden lasergestuurd.Naast al deze werkzaamheden beschikken wij o.a. ook nog over het volgende materiaal:

  • Wallenfrees
  • Cultivator
  • Frees
  • Acrobaat

Een totaal overzicht van ons materieel kunt u onder het kopje materiaal in het linker menu vinden.