Nieuws


Voorjaar van 2016 hebben we een gallmac met herderarm ingebruik genomen

Deze machine is voorzien van een herder slootarm waarmee die een bereik heeft van een kleine 9 meter. Verder is hij voorzien van een actieframe achterop voor het veilig werken in het verkeer

Projecten 2012

In 2012 hebben wij weer een behoorlijk aantal projecten uitgevoerd. Onder het kopje projecten in het linker menu, vindt u hier een aantal voorbeelden van.


Balenpersen in een winters landschap

Door de afgelopen vorst periode werd het mogelijk om op plekken te komen waar normaal niet gereden kan worden. Hier werd op vele plaatsen dankbaar gebruik van gemaakt. Dit zorgde er bij ons voor dat wij wel heel bijzonder werk hadden voor tijdens de winterperiode. Tijdens de vorst periode is er in natuurgebied de Zuidrand in opdracht van Agrarische Natuurvereniging Vockestaert riet gemaaid. Dit hebben wij vervolgens in balen geperst. Dit riet zal gebruikt worden als strooisel in een potstal.Van der Kraaij in de reclame

Deze zomer hebben 4 trekkers van Van der Kraaij BV. samen met een trekker van Kester uit Schipluiden geacteerd in een tv reclame. Om het acteer talent van ons materieel te bekijken kunt u op de volgende link klikken: http://www.youtube.com/watch?v=uAapOHsQ8fA .


Nieuwe Votex klepelmaaier met actieframe met flitslampen

In juli van dit jaar hebben wij een Votex klepelmaaier type Jumbo 260 Flex in gebruikgenomen. Deze klepelmaaier is voorzien van een actieframe met flitslampen. Tevens hebben wij ook op de klepelmaaiers welke al in gebruik waren actieframes met flitslampen geïnstaleerd. Wij willen met het installeren van actie frames met flitslampen de veilighied van de weggebruikers en ons personeel vergroten.


Thomas Steenks 10 jaar bij Van der Kraaij

In juni 2011 werkt Thomas alweer 10 jaar bij Van der Kraaij BV. Wij hebben dit gevierd met een barbeque voor de bouwvak in de zomer.


12 Mei 2011 Holaras kuilverdeler in gebruik genomen.

Vandaag hebben wij een Holaras kuilverdeler in gebruik genomen. In combinatie met een Fendt 515c met voorlader hebben wij een zware combinatie, en kunnen wij uw kuil uitstekend aanrijden en verdelen.


17 Februari 2011 Nieuwe VGM kieper met hydraulische kleppen.

Deze week heeft Van der Kraaij BV. een nieuwe 24 ton kieper in gebruik genomen. De kieperbak is gemonteerd op een wissel chassis,  er kan ook een baggerbak op het chasis gemonteerd worden. Deze heeft nu plaats gemaakt voor de kiepbak, omdat het baggerseizoen tegen zijn eind loopt.

4 februari 2011

Op 5 februari is Marien Bransen 10 jaar in dienst bij van der Kraaij BV. Op vrijdag 4 februari hebben wij met zijn allen een toost uitgebracht op dit julileum. In de zomer zullen wij nog een barbeque organiseren om dit jubileum, en dat van een andere collega te vieren.September 2010

In januari hebben wij een nieuw 40 m3 container in gebruik genomen. Speciaal voor onze knijper auto's is de voorkant van deze container verlaagd, en is de container uitgerust met hydraulisch bedienbare klapnetten, om de lading snel en gemakkelijk af te kunnen dekken.


September 2010

In september hebben wij een nieuwe baggerkieper in gebruikgenomen. De VGM baggerbak staat op een wisselchassis. in het voorjaar van 2011 zal er een kiepbak met kleppen op het chasis gemonteerd worden.


8 mei 2009

Ter vervanging van de John Deere 575 perswikkelcombie. Hebben wij een nieuwe Lely Welger Double Action 235 Profi perswikkelcombinatie aangeschaft.
24 april 2009

Op 24 april 2009 is een Manitou MLT 730 LS Turbo verreiker ingebruik genomen. Deze heeft een hefvermogen van 3 ton en een hefhoogte van 7 meter. Deze zal voornamelijk voor diverse werkzaamheden op onze eigen locatie worden gebruikt. Om de paardenstallen uit te mesten is deze voorzien van dichte bak met klem. Tevens zijn voor de machine palletvorken aanwezig3 April 2009

Namens het personeel heeft de directie, een deur met ruit aangeboden gekregen met daarin het logo van Van der Kraaij B.V

De deur met de ruit

April 2009

Begin april 2009 hebben wij het kantoor en de kantine in ons nieuwe gebouw aan de Lotsweg in gebruik genomen

De kantine

Van der Kraaij B.V. is verhuisd !

Sinds begin maart 2008 is van der Kraaij B.V. verhuisd naar de Lotsweg 12 in Den Hoorn.

 

 


Jubileum!

Op 30 juni 2007 is onze werknemer Piet van Winden 10 jaar in loondienst
bij Van der Kraaij Schipuiden! Uiteraard laten wij dit niet zomaar voorbij gaan,
en zullen op deze dag een gezellige zomer-BBQ organiseren. 
Piet van Winden

Zaterdag 31 maart 2007

In het kader van liefdadigheid hebben wij
zaterdag 31 maart een speeltoestel geplaatst
bij "De Woelige Hoek" in Schipluiden.


Zaterdag 31 maart 2007

Vandaag hebben wij nieuwe 2 rupsdumpers gekregen.
Ze zijn van het merk Bens, type 250R.
Mogelijkheden:
• Uniek draaiende laadbak
• Ongekende terreineigenschappen
• Omkeerbare stuurinrichting met bestuurdersstoel
• Groot motorvermogen: 46 pk bij 2.800 omw/min
• Hydro Statische Transmissie: Draait waar hij staat!
• Laadvermogen tot 2.500 kg. Eigen gewicht ca. 2.250 kg.
• Grote bakinhoud en uitstorthoogte

Bens 250R


Vrijdag 23 maart 2007

Vandaag heeft Van der Kraaij Schipluiden zijn nieuwe graafmachine in ontvangst genomen. Na al een tijdje een Kubota U-10 is ons bezit te hebben, is er besloten een tweede bij te kopen. De machine is direct in gebruik genomen.

Kubota U-10

Donderdag 22 februari 2007

Op initiatief van familie van der Kraaij heeft groep 5a van de Jozefschool in Schipluiden aandacht besteed aan de dode hoek bij vrachtwagens. De kinderen werden in de klas voorgelicht middels een DVD van Veilig Verkeer Nederland. Hierna zijn we met twee van onze vrachtwagens naar de Jozefschool gegaan om de kinderen te laten zien hoe het gevaar in de praktijk waarneembaar is. In groepjes van 5 mochten zij naast, achter en in de vrachtwagen zitten. Als laatste werd er door Piet en Patrick met de kinderen nog een rondje over de BM singel gereden. Voor de kinderen was het leuk en leerzaam!


Les over vrachtwagensDinsdag 9 januari 2007

Op 9 januari 2007 kwam dan eindelijk onze lang verwachtte nieuwe Ginaf 6x4 met opvouwbare kraan. Ook deze vrachtwagen is voorzien van haak-arm systeem.
Vrijdag 24 November 2006

Op 24 november 2006 werd onze Ginaf 8x4 tridem met 430 PK en 35 tons haak-arm systeem gebracht. Deze kon direct worden ingezet om containers en bagger te rijden.