070-3965436 info@vanderkraaij.nl

Diensten

Van der Kraaij B.V. verzorgt verschillende diensten in de GWW. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij u altijd helpen in één van onze disciplines. Ook in de verhuur staan wij klaar met verscheidene machines en personeel. Voor meer informatie of voor aanvragen neemt u contact met ons op.

Materieel

Grondverzet

Met ons machinepark kunnen wij bijna alle projecten aanpakken, minigravers van 1 t/m 8 ton, rupsdumpers van 0,5 tot 2m3, rupskranen van 22 ton en diverse maten tractoren met kiepers variërend van 5m3 tot 12,5 m3 waterinhoud

Agrarisch Loonwerk

De laatste jaren is onze agrarische afdeling flink uitgebreid, naast het dubbel schijvenmaaien hebben wij in 2018 een grote opraapwagen voor het gras aangeschaft.

Naast deze diensten hebben wij ook een Lely pers/wikkel combinatie om uw gras in ronde balen te krijgen en een grote Holaras kuilverdeler om uw kuil strak en goed verdicht te maken.

Berm- & Slootonderhoud

Wij beschikken over een breed scala aan machines voor deze werkzaamheden, zoals:

  • Gallmac met sloot of klepelarm
  • Tractor met Herder met slootarm of maai / klepelarm
  • Maaiboten 
  • Wegkanten rondebalenpers enz..
  • Diverse maten klepelmaaiers

Kijk gerust even rond bij de foto’s voor een impressie van alle machines.

Damwanden & Beschoeiingen

Van grote damwand of beschoeiïngsprojecten tot particuliere opdrachten, aan Van der Kraaij B.V. heeft u een goede partner !

Van der Kraaij B.V. heeft eind 2018 bij ons een strakke maatwerk beschoeiing gezet aan de Laan van Lansbergen te Delft, tevens hebben zij de tuin ontgraven, drains aangelegd en een super stevige inrit gemaakt. Zeer tevreden over de uitvoering en communicatie!

Dhr. B. Kolen

Van der Kraaij B.V.

Lotsweg 12

2635 NB Den Hoorn

T: 070-3965436

F : 070-3965593

E: info@vanderkraaij.nl